måndag, oktober 10, 2005

"Razor och Brynar"

Ulf Lundkvists seriebok "Razor och Brynar" kom ut i veckan på Nisses Böckers förlag. Samtidigt är det en utställning om serien på Serieteket på Kulturhuset i Stockholm, Sweden.
Det är där jag har varit, kära fans&fiender och vänner! Och om ni undrar varför Uffes figurer är målade på säckväv så kan jag berätta att det är efter förebild av vargfanor på Gripsholm slott. Just sådana användes vid vargdrev förr i världen. Så jag fick lära mig något nytt också, inte bara ha roligt i Stockholm.

(Stockholm är förresten så vackert att man kan bli tokig med blå himmel och glittrande vatten. Och överallt är det söta mammor och pappor med barnvagnar med söta bebisar. Och tar man bussen till förorten står det en massa hjärtskärande skira små björkar i skogen. Blott Sverige skira björkar har. Och Finland. Och Ryssland. Polen. Tyskland? Men inte Arja för nu är jag tillbaka på min vindpinade ö.)

Jag läser inte serier egentligen ( okej Bergelin i Svd och Rocky och några till) så jag tänkte inte läsa Uffes serier heller. Men nu när jag gjort det ändå så tycker jag att den är...HELKUL! Och Kajermomamman skrattade gott åt Ulf Lundkvists "Härifrån till Flen". Så där finns något för alla åldrar. Men tro inte allt jag säger. Ibland hittar jag bara på. Läs själva!

2 Comments:

Blogger Seva Alieva said...

Yahoo launches open podcasts directory
I was at the TechCrunch HQ tonight and learnt about the latest embargo expiring at 9PM PT tonight: Yahoo was about to release an open podcast directory, which will be available on podcasts.yahoo.com once the ...
Find out how you can buy and sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!

11:06 fm  
Blogger chxiao said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a http://www.start-job.com/s-bereken hypotheek
.html site/blog. It pretty much covers bereken hypotheek
related stuff.
http://www.start-job.com/s-bereken hypotheek
.html bereken hypotheek


http://www.start-job.com/n-bereken hypotheek
.html News bereken hypotheek

Come and check it out if you get time :-)

12:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home